Τσουκάλι Μάγισσας Cookie Cutter Halloween!

– Στεγνώστε με μία πετσέτα μην τα αφήνετε βρεγμένα μετά την χρήση.
– Heavy duty
– Εξαιρετικό για να κόβετε κάθε ζύμη τέλεια με το σύστημα τέλειας κοπής.
– Ακατάλληλα για πλυντήριο πιάτων

Μπισκότα Βουτύρου

Συνταγή Ποσότητα: 30-40 τμχ. (ανάλογα με το μέγεθός τους)

 Υλικά

  • Αλεύρι 440γρ. κοσκινισμένο
  • Μπέικιν Πάουντερ 1½ κ.γ.
  • Αλάτι 1 πρέζα
  • Βούτυρο 320γρ. φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
  • Ζάχαρη 200γρ.
  • Αυγά 1 μεγάλο
  • Γάλα 1 κ.σ.
  • Πορτοκάλι ξύσμα από 1
  • Λεμόνι ξύσμα από 1
  • Βανίλια 2

Εκτέλεση

1. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε το αυγό, το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό.

2. Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το μπέικιν και ζυμώνουμε με το χέρι.

3. Χωρίζουμε την ζύμη μας σε 2 μπάλες, τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Αλευρώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και την ζύμη από πάνω και ανοίγουμε σε χοντρά φύλλα.

5. Παίρνουμε κουπάτ της αρεσκείας μας και κόβουμε τα μπισκότα. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί και τα μπισκοτάκια με λίγη απόσταση μεταξύ τους.

Ψήνουμε για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν.

H συνταγή είναι από τη συλλογή του Daddy-cool.gr